Boka tid
Du kan boka tid för behandling online.
Till tidsbokningen
(Öppnas i nytt fönster)

Kontakta oss
Telefon 0704-99 15 30
E-post: simon@somatreatments.se

  Behandlingar     Kunderna tycker     Om oss    
             
  Kunderna tycker

         
 

Malin Ewerlöf-Krepp
"Jag har alltid gillat riktigt djupgående massage som når stela punkter djupt
ner i musklerna. De kan ibland vara svårt att komma åt dem med vanlig massage.

Därför var behandlingen med shockwaves en ny fantastisk upplevelse för mig eftersom jag kände att det verkligen fick bort djupt liggande gammal stelhet.

Detta är en behandlingsmetod som verkligen passar mig och som jag starkt kan rekommendera."

 

Malin Ewerlöf-Krepp

  Vill du också ge din kommentar?
Är du kund hos oss och vill ge oss din åsikt kring våra behandlingar? Vi tar tacksamt emot dina kommentarer. Skicka ett mail till simon@somatreatments.se.
 
 

Stötvågsbehandling
"När jag i mer än ett halvår haft riktiga besvär och mycket värk i min högra handled samt tumgrepp, som gjorde det omöjligt att lyfta tyngre saker utan att jag fick fruktansvärt ont, kontakta jag en läkare och fick något smärtstillande.
Då jag inte tyckte detta räckte, började jag letat på nätet för att hitta alternativa behandlingssätt hittade jag något som kallades "shockwavebehandling" och efter endast tre behandlingar kan jag nu använda min hand utan stöd och smärtstillande medel.
Rekommenderar starkt denna behandling."


Matts Andersson, 58år

Klassisk Massage
"Jag har testat många massageställen i Stockholm, men Soma Treatments är det enda stället där jag kan få både en avslappnande massage samtidigt som jag verkligen känner att knutarna mellan skulderbladen har mjukats upp och förminskats."

Amelie, 28 år

Indian Head Massage
"I flera år har jag plågats av spännings-huvudvärk och ledsnade på att ta smärtstillande varje dag. Indian Head Massage har verkligen hjälpt mig och nuförtiden mår jag mycket bättre."

Gunilla, 42 år

Stötvågsbehandling
"Jag dansade klassisk balett när jag var yngre. Där var minöverrölighet snarast en tillgång och med träning varje dag var i kropp i sådant skick att den kunde hantera och parera flexibla leder och alldeles för långa ligament.

Idag, när jag är i den gyllene medelålder och har ett stillasittande kontorsarbete, har den blivit ett stort problem. Inte bara har jag svårt att hinna styrketräna så mycket som jag borde utan jag får även mer ont i nacke och axlar av datorarbete än vad mina kollegor får.

Lösningen för mig heter shockwave. Det är effektivt mot den konstanta ryggvärk jag dras med och hjälper bättre än vanlig idrottsmassage mot de muskelknutar jag har i större delen av ryggen.

Ytterligare en fördel är att jag slipper blåmärken och muskelslitningar som massage annars kan ge, eftersom massören måste ta i så hårt för att komma åt de djupaste knutarna - konvalescensen efter en session är mycket kortare och jag känner mig mindre mörbultad.

Dessutom gillar jag att gå till Simon - jag får alltid några träningstips på köpet och han är alltid trevlig och professionell!"

Sofia Magnusson, 33år
     

 


Kontakta oss:simon@somatreatments.se